Expert.nl

Expert is dé klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica in Nederland. In 2018 is Expert voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de Beste Winkelketen in de elektronicabranche van Nederland. Wat dit voor u betekent? Dat u altijd goed geholpen wordt en altijd optimaal kan genieten van uw nieuwe aanwinst. Bestelt u online, dan word u gewoon geholpen door uw lokale Expertwinkel. Is uw product kapot? Geen probleem, de winkel om de hoek staat voor u klaar. Dat is de kracht van Expert.


Beoordeling:

3,5
3,5 van de 5 sterren (op basis van 4 beoordelingen)
Uitstekend25%
Zeer goed25%
Gemiddeld25%
Matig25%
Slecht0%

Ervaringen:

Philips scheerapparaat

Aanbieding verlopen van scheerapparaat. Kon niet voor dezelfde prijs worden geleverd 1 dag later!! ook niet in de online winkel. Lijkt me kleine aanpassing toch?? Dat kan anders..

G. Reuver

Zeer Expert!

Ben super tevreden! Goede informatie en bezorging was rap!

R. Spijker

Tevreden

Tot zover tevreden. Deze maal vriendelijk geholpen door de winkelbediende. Ten opzichte van vroeger, toen hadden wij minder goede ervaringen. maar dit maal waren wij zo prima geholpen dat wij de tv hebben gekocht. Goede informatie over de tv die wij wilde kopen en hebben daarom ook de koop gedaan. Expert heeft zich zeker verbetert tov vroeger.

J.D. Harteveld

Beamer

Beamer gekocht voor goede prijs. Ik werd netjes behandeld in de winkel, was in filiaal Den Haag niet op voorraad. In de winkel geregeld dat het product online besteld kon worden en levering op zaterdag. Beamer is netjes geinstalleerd en ik heb uitgebreide uitleg ontvangen over het gebruik. Kortom een top Beamer gekocht bij expert. De (after)service/sales was uitstekend. De beamer werd geleverd zoals afgesproken.

Vincent Rijk

Jouw ervaring: