Aktiva Tours

Aktiva Tours behoort al 24 jaar tot de grootste Nederlandse aanbieders van fiets- en wandelreizen. We bieden zowel groeps- en singlereizen als individuele reizen aan in heel Europa. Alle reizen staan op de website van Aktiva Tours en regelmatig worden hierop nieuwe reizen toegevoegd.

TOP 5 Reizen van AktivaTours

  1. Donau-fietsreis van Passau naar Wenen
  2. Moezel fietsreis
  3. Bodensee fietsreis
  4. Ardennen wandelreis
  5. Kent Single reis

Beoordeling:

4,0
4,0 van de 5 sterren (op basis van 7 beoordelingen)
Uitstekend43%
Zeer goed43%
Gemiddeld0%
Matig0%
Slecht14%

Ervaringen:

Slechtste fietsreis ooit.

Fietsreis geboekt bij Aktiva maar gedumpt bij Kras zonder dat mij dat gevraagd is. Slechte verouderde hotels met diepvries eten.

Fiets ongeschikt voor lange afstanden.

Oplichters!

M. De Vries

Top langlauf vakantie met aktiva

Een individuele langlauf reis geboekt. Zeer aan te raden! Prima geregeld, geen opmerkingen. Met de super snelle ICE trein naar Oostenrijk. En vanuit daar weer verder op de latten. De volgende keer een andere bestemming. Mijn dank aan aktivatuors. Henk J.

Henk J

Prima tour met Aktiva tours

Geweldige rondleiding met de geboekte fietsreis. Alles was zoals verwacht. Fantastische tour, een hele dag waard. Een hele andere ervaring over Portugal gekregen. De routebeschrijving was voldoende, gaf ons veel informatie en was up to date.

Sharon

Geweldige reis en service

We zijn erg blij met de snelle en georganiseerde service die we van Aktivatours hebben ontvangen. We hadden veel vragen en moesten op een gegeven moment een paar zorgen die wij hadden (ivm mijn slecht ter moeder) over de telefoon bespreken. Zij waren zo behulpzaam om ons te bellen om deze te bespreken en onze vragen te beantwoorden. We hadden een geweldige reis naar fietsvakantie. Onze reisleidster was de beste! Bedankt voor deze zeer gedenkwaardige reis! Familie van Rijsbergen.

van Rijsbergen

Geweldige klantenservice

Ik had met ene Ellen gesproken toen ik belde en ze was zo behulpzaam met onze boeking toen we iets moesten veranderen. Ze was zo vriendelijk en stelde mij volledig op mijn gemak. Heel erg bedankt!

Nanette

Jouw ervaring: