Dit zijn de webwinkels waar je (tijdens Black Friday) al je geld kunt spenderen

Wanneer je geld bespaart, kun je ook weer geld uitgeven. Leuke deals vind je niet alleen op Chinese webshops. Ook in ons eigen kikkerlandje heb je ontzettende leuke deals. Vaak ook nog zonder verzendkosten, Nederlandstalige klantenservice en makkelijk ruilen. En oh ja, laten we niet vergeten: snelle levertijden.

Van elektronica tot home & living bij deze webshops raak je niet uitgeshopt.

Coolblue

De blauwe busjes met leuke teksten. Je kunt niet meer om Coolblue heen. Volgens ons tot op de dag van vandaag nog steeds een van de beste webwinkels. Reden: er is geen andere webshop in Nederland die een betere service heeft dan Coolblue!

GSMweb

GSMweb is een van de eerste webshops waar je in Nederland een mobiele telefoon + abbo kon afsluiten. En zo ziet de site er ook nog uit. Heel erg gedateerd en ouderwets. Maar, desondanks vind je hier wel een van de scherpste aanbiedingen als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone of mobiel abonnement. Een aanrader!

ESSENZA HOME

Mooie spullen voor je huis. Bij Essenza Home vind je kwalitatieve en luxe interieurproducten voor een betaalbare prijs. Essenza heeft een steeds wisselende collectie van producten voor je badkamer, woonkamer en slaapkamer.

Bol.com

Bol.com is niet voor niets de webwinkel van ons allemaal. Met een super groot assortiment vind je hier altijd datgene waar jij op zoek naar bent voor een lage prijs. Let op dat niet alles wordt zelf geleverd via Bol.com.

Amazon

Deze gigant is sinds kort ook naar ons kikkerlandje gekomen. Vormt tot nu toe nog geen gevaar voor de andere giganten. Maar wie oplet zal opmerken dat producten net zo snel en met fikse kortingen verkrijgbaar zijn. Het is nog maar een kwestie van tijd…