GSMweb

GSMweb is een van de grootste shops voor het online afsluiten van een telefoonabonnement. GSMweb bestaat inmiddels al meer dan 17 jaar. De shop biedt telefoonabonnementen van alle grote Nederlandse providers zoals Tele2, T-Mobile en KPN. GSMweb adverteert met voordelige prijzen op combinatie-abonnementen als losse toestellen. Je kunt hier ook terecht voor scherp geprijsde sim-only pakketten.

GSMweb Black Friday & Cyber Monday deals

Shop nu de scherpste aanbiedingen voor Black Friday en Cyber Monday bij GSMweb. Check hier alle aanbiedingen!

GSMweb is een prijsvechter. Je vindt hier bijna altijd een super scherpe aanbiedingen wat betreft een smartphone + abbo. Volgens GSMweb heeft dit geen invloed op de kwaliteit en service. Laat hieronder jouw mening en ervaring met GSMweb achter.


Beoordeling:

4,0
4,0 van de 5 sterren (op basis van 5 beoordelingen)
Uitstekend60%
Zeer goed20%
Gemiddeld0%
Matig0%
Slecht20%

Ervaringen:

Abbo

Werd goed geholpen door klantenservice. Alleen nooit antwoord gekregen op laatste vraag. Heb zelf besteling doorgezet. Alles verliep vlot.

Oumier

Helemaal tevreden!

Ik ben super tevreden met de klantenservice van GSM Web! Ik had op de app van mijn mobiele provider gezien dat ik kon verlengen, ik wilde echter niet verlengen maar overstappen naar een andere provider en dacht dat dit dan ook kon. Ik heb via gsmweb een abonnement afgesloten met toestel met nummerbehoud. Deze kreeg ik de volgende dag al thuisgestuurd inclusief nieuwe simkaart met mijn huidige nummer. Ik kreeg echter van de nieuwe provider bericht dat dit nog niet mogelijk was. verlengen kon wel 4 maand van tevoren, maar overstappen naar een andere provider pas vanaf 120 dagen voor de einddatum van mijn huidige abonnement. Dit scheelde uiteindelijk ongeveer 1,5 week. zowel mijn huidige provider als mijn nieuwe provider konden niets voor me betekenen en dan moest ik dus of het nieuwe abonnement houden met een nieuw nummer, of ik moest het abonnement annuleren en het toestel terugsturen. Toen contact opgenomen met de klantenservice van GSM Web , Zij vonden het ook raar dat er moeilijk gedaan werd en hebben hun uiterste best gedaan om het voor mij te regelen. Vandaag kreeg ik een mail van de nieuwe provider dat het overstapverzoek is goedgekeurd! Dus wat mij betreft alle lof voor GSM Web!

Janine

Top!

Mijn moeder besteld al jaren haar telefoons bij Gsmweb. Nooit problemen mee gehad. Gister een nieuw toestel besteld (zelf voor de eerste keer). Goed geholpen door de klantenservice. Waren erg vriendelijk, morgen komt het toestel binnen. Prima verkoper.

Janneke

Slecht

Noooooit meer. Waardeloze service. Nieuwe telefoon (Iphone 11 pro max) uit de doos met een defecte hardware. Terwijl apple zegt dat ik recht heb op een nieuwe telefoon via GSM web, wil gsmweb het eerst laten nakijken, repareren. Ik heb aangeven dat ik geen gerepareerde telefoon wil omdat de telefoon uit de doos al problemen had, maar dat willen ze maar niet begrijpen. Telefoon ben je dan 4 weken kwijt. Heb het uiteindelijk via Apple Store naar Fixers in amsterdam gebracht. Toestel is netjes omgeruild door hun, terwijl gsm web dat zou moeten doen. Koop je telefoon dus ergens anders en als je toch via gsm web koopt, en je hebt problemen, laat het niet door hun nakijken maar doe het via apple support. Veel betere service en veel sneller. Ze verdienen niet eens 1 ster.

Bahri

super

Als 2x goed abonnement met super deal Apple gehad bij deze firma. geen probleem en goede service.

Aanrader!

Afra

Jouw ervaring: